Arvoisa asiakas

Tällä sivuilla on tietoja tekemästäsi tietojenhallintasopimuksesta ("Sopimus") –esimerkiksi siitä, kuinka voit halutessasi peruuttaa Sopimuksen.

Jos sinulla on muuta kysyttävää, ota yhteyttä myyntiorganisaatioon tai mihin tahansa valtuutettuun Volvo Trucks -jälleenmyyjään.

Sinun toimittamasi allekirjoitettu tietojenhallintasopimus on edellytyksenä sille, että siihen liittyvät palvelut voidaan toimittaa. Tieto siitä, minkä tietojenhallintasopimuksen ehtojen version olet allekirjoittanut, on nähtävissä täällä (versiotieto näkyy sopimuksen sivulla 1).

Peruuttaminen

Jos haluat peruuttaa tietojenhallintasopimuksen, täytä alla oleva lomake, allekirjoita se ja lähetä skannattu kopio jälleenmyyjällesi

Omistajuuden muutos

Jos siirrät ajoneuvosi omistajuuden uudelle omistajalle, sinun on ilmoitettava uudelle omistajalle, että heidän on allekirjoitettava tietojenhallintasopimus Volvo Truck Corporationin kanssa. Jos uusi omistaja ei ole vahvistanut sinulle, että tällainen sopimus on allekirjoitettu, täytä alla oleva lomake, allekirjoita se ja lähetä skannattu kopio osoitteeseen connected.services@volvo.com