Kedves Ügyfelünk,

A jelen honlap tartalmazza az Adatkezelési megállapodáshoz (“Megállapodás”) kapcsolódó információkat, mint például, hogy mit tegyen abban az esetben, ha fel kívánja mondani a Megállapodást.

További kérdésekkel felkeresheti az engedélyezett Volvo Trucks kereskedő értékesítési részlegét.

Az Adatkezelési megállapodás az ön aláírásával nyújtható be a kapcsolódó szolgáltatások teljesítése érdekében. Az ön által aláírt Adatkezelési megállapodás rendelkezéseinek változata (amely aláírás a megállapodás első oldalán található) itt érhető el.

Felmondás

Amennyiben fel szeretné mondani az megállapodást, kérem, az alábbi nyilatkozatot kitölteni, aláírást követően a szkennelt változatát a level [at] volvo [dot] com címre megküldeni szíveskedjen.

Tulajdonos változása

Abban az esetben, ha a járművet továbbadja, értesítenie kell az új tulajdonost arról, hogy szükséges aláírnia az Adatkezelési megállapodást a Volvo Truck Corporation-nel ha korábban még nem írta alá. Amennyiben az új tulajdonos nem erősítette meg önnek azt, hogy már korábban aláírt ilyen megállapodást, kérem, az alábbi nyilatkozatot kitölteni, aláírást követően a szkennelt változatát a connected.services@volvo.com címre megküldeni szíveskedjen.