Kjære kunde,

Denne nettsiden gir deg informasjon om din Data Administrasjons Avtale (“Avtalen”), for eksempel hvordan du går frem hvis du ønsker å kansellere Avtalen.

For ytterligere spørsmål, oppfordrer vi deg om å ta kontakt med salgsavdelingen hos en autorisert Volvo Trucks forhandler.

Data Administrasjons Avtalen må inngås og signeres av deg for at tilknyttede tjenester kan leveres. Gjeldende vilkår og betingelser for Data Administrasjons Avtalen som du har signert (som er beskrevet på side 1 av avtalen) finner du her.

Kansellering

Hvis du ønsker å kansellere din Data Administrasjons Avtale, vennligst fyll inn skjemaet, signer og en send en scannet kopi til din lokale forhandler.

Endring av eierforhold

I tilfeller hvor du overfører eierforhold på dine kjøretøy, så er du forpliktet til å informere den nye eieren om at de må signere, om de ikke allerede har en gyldig, Data Administrasjons Avtale med Volvo Truck Corporation. Hvis den nye eieren ikke har bekreftet til deg at de har signert en slik avtale, vennligst fyll ut skjemaet under, signer og send en scannet kopi til: connected.services@volvo.com